Webdesign

Hyber-Technologies biedt naast automatisering ook webdesign aan. Bent u uw ouderwetse en/of onprofessionele website beu? Of bereikt u uw
doelgroep niet met uw website? Informeer dan naar de mogelijkheden die  wij u kunnen bieden op het gebied van webdesign.

Vakbekwame webdesigners

Onze vakbekwame webdesigners hebben jarenlange ervaring met het  ontwerpen en ontwikkelen van websites met een specifiek doelgroep als
uitgangspunt. Wij kunnen u webdesign bieden van de nieuwste generatie waarin gebruiksvriendelijkheid centraal staat.

Werkwijze

Bij het ontwerpen van een website wordt gezocht naar een optimale combinatie van  herkenbaarheid, functionaliteit en technische mogelijkheden.

Na een eerste oriënterend gesprek waarin uw wensen en verwachtingen t.a.v. de website worden besproken, wordt een voorbeeldsite gemaakt
waarbij de nadruk ligt op navigatie, de indeling van de diverse onderwerpen en het kleurgebruik.

Deze voorbeeldsite wordt op internet geplaatst zodat u on-line uw site kunt bekijken. U kunt op deze manier te allen tijden wijzigingen in tekst en/of illustraties kenbaar maken.

Na uw goedkeuring wordt de voorbeeldsite vervangen door de definitieve website en aangemeld bij de belangrijkste indexen en zoekmachines.

Tijdens het hele ontwikkelingsproces wordt veelvuldig overleg met u gepleegd, tenslotte gaat het om de vertegenwoordiging van uw bedrijf of organisatie op internet.

Voor informatie, neem contact op met een van onze accountmanagers.

Tel. 0321-848283