Wie zijn wij?

HyberWeb levert sinds augustus 2004 webhosting en domeinregistratie diensten aan voornamelijk het midden- en kleinbedrijf (MKB) en particulieren. Daarbij onderscheidt HyberWeb zich van andere hostingbedrijven door deze diensten tegen een scherpe prijs aan te bieden, zonder verlies van kwaliteit en service. Onze aanpak blijkt succesvol: op dit moment beheren we meer dan 100 websites en behoren we tot een van de snelst groeiende hostingbedrijven van de Benelux.

De pijlers van onze dienstverlening:

  • HyberWeb heeft gekozen voor de meest betrouwbare en geavanceerde apparatuur, servers en netwerk, waardoor we in staat zijn een kwalitatief hoogwaardige dienst te leveren.
  • We bieden complete all-in hostingpakketten, waarmee zowel de beginnende als de gevorderde gebruiker uit de voeten kan. Met ons Control Panel – dat standaard bij elk hostingpakket wordt geleverd – bent u zelf in volledige controle over alle instellingen van uw hostingpakket.
  • Het team van HyberWeb , dat op dit moment uit zeven jonge en enthousiaste personen bestaat, is u altijd graag van dienst.
  • We zijn flexibel en denken graag met onze klanten mee om hun aanwezigheid op het internet tot een succes te maken.
  • HyberWeb is een onafhankelijk, schuldenvrij en winstgevend bedrijf. Hierdoor is de continu├»teit van onze dienstverlening gewaarborgd.

HyberWeb is een ervaren hostingbedrijf met ambities, voor wie tevredenheid van haar klanten het belangrijkst is. We hopen binnenkort ook u te mogen begroeten en dienen als tevreden klant.

…terug